Anyagleadás - feltöltés

- egyszerűen és gyorsan, közvetlenül szerverünkre!

névjegykártya anyag feltöltés
Nyomdakész vagy tervezésre szánt fájlok beküldése

Itt tölthetsz fel hozzánk a névjegykártya tervezéshez, szerkesztéshez szükséges képet, logót, szöveget... - vagy saját készítésű, nyomdakész anyagot, mellyel kapcsolatban kérünk, olvasd el az alábbi ismertetőnket!

Design és precizítás

Névjegykártya
tervezés-szerkesztés

Ha nincs gyakorlatod a grafikai programok használatában, nyugodtan bízd ránk a névjegykártya szerkesztést!

Névjegykártya tervezés, szerkesztés

Pontos és látványos névjegy-szerkesztés mindössze 4000 Ft+áfa áron!

Első lépésként a megrendelés oldalunkon található megjegyzés mezőben ismertesd velünk elképzelésed a névjegykártyák kinézetét illetően (pl. szín, embléma-logotípia helye, háttérszínek... stb). A szerkesztést irányelveid alapján végezzük és a megrendelésed visszaigazolásával együtt megküldjük számodra a névjegy(ek) grafikai tervét.

Gyártást csak az általad válaszlevélben küldött jóváhagyást követően indítunk és az elkészítés ideje is innen számítandó.

Szöveget begépelt word vagy txt fájlban kérünk. Ha képet is feltöltesz, fontos, hogy minél jobb felbontású legyen. Feltöltést a fenti panelen indíthatsz.

Szerkesztési díjunk (árak) további két változtatást is magába foglal. A vállalási ár legfeljebb öt, azonos stílusra tervezett névjegykártya szerkesztésére értendő.

Grafikus vagy?

Anyagleadási ismertető designereknek.

A tervezés előtt kérünk, hogy figyelmesen olvasd el méretezési és szerkesztési irányleveinket, mert ezek be nem tartása hibás terméket eredményezhet.

Amennyiben saját tervezésű anyagot küldenél, a következő állományokat tudjuk fogadni:

PDF nyomdai állomány
CMYK színtérben, vágó- és illesztőjelek nélkül

Corel Draw X3 vektoros fájl.
A betűket kérjük görbévé alakítani.

TIF vagy JPG képfájl, CMYK színtérben, minimum 300 DPI felbontással.

Példaként: A tervezendő normál névjegykártya kifutó mérete: 94x54 mm. Ebből a nyers méretből körben 2-2 mm-t vágunk le, így kapjuk meg a vágott méretet. Vágás után tehát a kész- azaz vágott méret: 90x50 mm.
Természetesen bármilyen méretet is tervezünk, a kifutó 2 mm-es értékét rá kell számolni a készméretre.

A következő fontos pozicionálási elem, az un. biztonsági (esztétikai) margó.
A biztonsági margó javasolt mérete legalább 4-4 mm, amely a vágott méreten belül értendő. Ezen a határon kívül se szöveg, se lényegi objektum nem futhat ki a vágás széléhez.
A névjegykártya háttereként funkcionáló képnek vagy színnek a fentiekkel ellentétben a kifutó méret teljes szélességében kell megjelennie!

Ha mindent sikerült beállítanod és elkészült a nagy mű, a feltöltésnél figyelj arra, hogy egy adott formából/névből csak egy produkciót küldj, vágójel és egyéb kiegészítő jelzés nélkül.
A névjegykártya készítés tehát így valósulhat meg tökéletes minőségben.

A szövegszerkesztőkben és a prezentációs programok alatt (pl. word, excel, powerpoint...) készített terveket nem minősítjük nyomdailag előkészített anyagnak. Amennyiben az általunk elfogadott fájlokat nem tudod elkészíteni, a minőségi nyomtatás érdekében bízd ránk a feladatot!

Névjegyexpressz - névjegykártya anyagleadás