Anyagleadás - feltöltés

- egyszerűen és gyorsan, közvetlenül szerverünkre!

névjegykártya anyag feltöltés
Nyomdakész vagy tervezésre szánt fájlok beküldése

Itt tölthetsz fel hozzánk a névjegykártya tervezéshez, szerkesztéshez szükséges képet, logót, szöveget... - vagy saját készítésű, nyomdakész anyagot, mellyel kapcsolatban kérünk, olvasd el az alábbi ismertetőnket!

Design és precizítás

Névjegykártya
tervezés-szerkesztés

Ha nincs gyakorlatod a grafikai programok használatában, nyugodtan bízd ránk a névjegykártya szerkesztést!

Névjegykártya tervezés, szerkesztés

Pontos és látványos névjegy-szerkesztés mindössze 2500 Ft+áfa áron!

Első lépésként a megrendelés oldalunkon található megjegyzés mezőben ismertesd velünk elképzelésed a névjegykártyák kinézetét illetően (pl. szín, embléma-logotípia helye, háttérszínek... stb). A szerkesztést irányelveid alapján végezzük és az elküldött megrendelésed visszaigazolásával együtt megküldjük számodra a névjegy(ek) grafikai tervét.

Gyártást csak az általad válaszlevélben küldött jóváhagyást követően indítunk és az elkészítés ideje is innen számítandó.

Szöveget begépelt word vagy txt fájlban kérünk. Ha képet is feltöltesz, fontos, hogy minél jobb felbontású legyen. Feltöltést a fenti panelen indíthatsz.

Szerkesztési díjunk (árak) további két változtatást is magába foglal. A vállalási ár legfeljebb öt, azonos stílusra tervezett névjegykártya szerkesztésére értendő.

Grafikus vagy?

Anyagleadási ismertető designereknek.

A tervezés előtt kérünk, hogy figyelmesen olvasd el méretezési és szerkesztési irányleveinket, mert ezek be nem tartása hibás terméket eredményezhet.

Amennyiben saját tervezésű anyagot küldenél, a következő állományokat tudjuk fogadni:

PDF nyomdai állomány
CMYK színtérben, vágó- és illesztőjelek nélkül

Corel Draw X3 vektoros fájl.
A betűket kérjük görbévé alakítani.

TIF vagy JPG képfájl, CMYK színtérben, minimum 300 DPI felbontással.

Példaként: A tervezendő normál névjegykártya kifutó mérete: 94x54 mm. Ebből a nyers méretből körben 2-2 mm-t vágunk le, így kapjuk meg a vágott méretet. Vágás után tehát a kész- azaz vágott méret: 90x50 mm.
Természetesen bármilyen méretet is tervezünk, a kifutó 2 mm-es értékét rá kell számolni a készméretre.

A következő fontos pozicionálási elem, az un. biztonsági (esztétikai) margó.
A biztonsági margó javasolt mérete legalább 4-4 mm, amely a vágott méreten belül értendő. Ezen a határon kívül se szöveg, se lényegi objektum nem futhat ki a vágás széléhez.
A névjegykártya háttereként funkcionáló képnek vagy színnek a fentiekkel ellentétben a kifutó méret teljes szélességében kell megjelennie!

Ha mindent sikerült beállítanod és elkészült a nagy mű, a feltöltésnél figyelj arra, hogy egy adott formából/névből csak egy produkciót küldj, vágójel és egyéb kiegészítő jelzés nélkül.
A névjegykártya készítés tehát így valósulhat meg tökéletes minőségben.

A szövegszerkesztőkben és a prezentációs programok alatt (pl. word, excel, powerpoint...) készített terveket nem minősítjük nyomdailag előkészített anyagnak. Amennyiben az általunk elfogadott fájlokat nem tudod elkészíteni, a minőségi nyomtatás érdekében bízd ránk a feladatot!

Névjegyexpressz - névjegykártya anyagleadás

Egyedi névjegykártya készítés, nyomtatás - minőségi és gyors teljesítéssel, országosan bárhová!

Vélemények rólunk:
 • "Igen ritka az ilyen kedves modorú és ugyanakkor együtt gondolkodó, készséges szolgáltató! Ha nem változnak negatív irányban, amit remélek, engem 100 évig ügyfélként tudhatnak!"
  Szűr Krisztina - stílustanácsadás, stylistoktatás
  www.worldofstyle.hu

 • "A cégre, termékre, ügyintézőre 10-es skálán összességében 10+!"
  Vasutasok és Közlekedésben Dolgozók Demokratikus Munkástanácsa
  vkdm.atw.hu

 • "Nagyon köszönjük a mutatós nyomdaterméket, amely az évzáró vacsorán nagy sikert aratott! Boldog újesztendőt és Isten áldását kívánjuk!"
  Sárosiné Sárközi Andrea - Sarkad-Belvárosi Református Egyházközség
  www.reformatus-sarkadbelvaros.hu

 • "Köszönöm a gyorsaságot és a kiváló minőséget."
  Kovács Gabriella - Trendekor Kft.
  trendekor.uw.hu

 • "Első sorban a lényegre törő, letisztult honlapjuknak, másodszor a kollégájuk gyors reagálásának köszönhető, hogy Önöket választottam!"
  Gődény Gábor - Madeinart Kft.
  www.madeinart.hu

 • "Sok éve maximálisan elégedett vagyok a Névjegyexpressz szolgáltatásával. Gyorsak precízek... több nem kell! Hiba még nem volt :)"
  Both Ferenc - PlusTvNews Kft.
  www.plustvnews.com

 • "Sajnos egyre ritkábban találkozhatunk ma Magyarországon az ügyfelek maximális kiszolgálását elősegítő vállalkozásokkal, azonban az Önök Cége, szolgáltatása, üdítő kivételnek számít, mind a vevőközpontú gondolkodásmódban, mind pedig az ügyfél gyors kiszolgálásában. Ezért, Cégünk munkatársainak angol és német nyelvű névkártyáit is az Önök Cégénél tervezzük megrendelni a jövőben. A korrekt csapatuknak további jó munkát kívánok !"
  Nagy László - AWI Stahl Technológia Kft
  www.hegesztolakatos.hu

 • "Megtiszteltetés és öröm Önökkel együtt dolgozni! A munkájukat mindig kiváló minőségben és határidőre teljesítik, az egyeztetések alatt barátságosan kommunikatívak és rugalmasan kezelik a felmerült problémákat. Évek óta kiváló partnereink."
  Áts József - AbsoluteOnline Kft.
  www.okoskaja.hu

 • "Cégük megbízható, gyors, és emellett minőségi munkát végez. Többször rendeltünk már marketing anyagot, és ezután is a terveink között szerepel."
  Tilly Barbara - IT Divízió Kft.
  www.itdivizio.hu

 • "Szép, jó minőségű profi munka. Köszönjük!"
  Kósa Anita - Economic Solutions
  www.economicsolution.hu

 • "Kitűnő minőségben, és gyorsan megkaptuk a megrendelt reklámanyagainkat, névjegyeket. Eszünkbe sem jutna elpártolni ettől a csapattól!"
  Békési János - Natura-Média Kft.
  www.hazaivadasz.hu

 • "Maximálisan elégedett vagyok a cég által nyújtott szolgáltatásokkal!"
  Vajnóczki Márta - M és G Collection Kft.
  www.vajnoczkitisztitoszalon.hu

 • "Szép kivitelezés, pontos határidő betartás."
  Ötvös Diána - Meta Stúdió Optimum Kft.
  www.schooltv.hu

 • "Ezúton szeretnénk megköszönni segítőkész hozzáállásukat, valamint rendkívül gyors munkájukat. Az elkészült anyaggal maximálisan elégedettek voltunk.:)"
  Majercsin Marika - Hardtest Kft.
  www.meroeszkozbolt.hu

 • "Kiváló minõségben és kiemelkedõ gyorsasággal elkészültek a névjegykártyáim. Büszkén adom át partnereimnek. A Névjegyexpressz megbízható üzleti partner, ajánlom mindenkinek."
  Szekeres Péter - Selectronic Villamosság
  www.selectronic.hu

 • "Nagyon szép minõségben és gyorsan készítik el minden alkalommal megrendeléseimet. Mindig pontosan megértik ha valamin változtatni kívánok, és annak megfelelõen végzik a módosításokat. Szeretek Velük dolgoztatni."
  Grõger Ágota
  www.grogota.hu

A tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva!
Partneroldalaink:  Server Line Gyorsnyomda  •  Mappa-készítés.hu  •  Brossúra-készítés.hu  •  Prospektus-készítés.hu  •  Kártyanaptár-shop.hu