Névjegyeid sorsa

Kukába vele?
Avagy min múlik egy névjegykártya sorsa?

A névjegykártya stílusa és üzenete határozza meg, hogy vajon a kukába kerül-e vagy iktatják későbbi kapcsolatfelvétel céljából.
Ebben a rövid információs kalauzban gyűjtöttük össze Neked, melyek azok a kritériumok, melyekhez tartva névjegykártyád kiállja a kuka próbáját.

Méret: Fontos tartani magunkat a szabvány mérethez, hiszen az egyéb méretű vagy formájú kártyák már nem férnek bele ügyfeleink tárcájába vagy akár a legtöbb névjegykártya tartóba. Azaz, megy a kukába.

Papír minőség: Professzionális minőségű vagy vékony és gyenge? Az olcsó kártyák mindig a kukában végzik.

Tinta: Csöppents egy kis tintát a névjegyedre. Ha nem „folyadék lepergető”, hanem azonnal beissza a foltot, akkor a kukában fog kikötni.

Szín teszt: A színes névjegyek hatalmas pluszt adhatnak az üzleti image-hez. A túl sok szín viszont ellenkező hatást érhet el. Dobd ki kártyád, ha fekete-fehér vagy több mint 3 szín szerepel rajta (kivétel ez alól a képes és presztízs-jellegű névjegyek).

Üzenet: Névjegykártyádnak tiszta üzenetet kell közvetítenie arról, milyen jelentős előnyt szereznek ügyfeleid, ha a te munkádat választják.

Képválasztás: Ha grafikus vagy, kreatív névjegyed kell, hogy legyen. Ha névjegyed nincs szinkronban a rólad kialakítandó benyomással, itt az ideje, hogy lecseréld.

Betű méret: Névjegykártyád tele van zsúfolva információkkal? Az üres részek megkönnyítik az üzeneted célba juttatását. Ha sok mondanivalód van, tedd a hátoldalra! Bandzsítanod kell, hogy el tudd olvasni? Akkor a kukáért kiállt!

Kapcsolati információk: fel kell tüntetned a lehető legtöbb elérhetőségedet. Névjegykártyádnak tartalmaznia kell a telefonszámodat, faxszámodat, e-mail címedet és weboldaladat. Ezen információk hiányában könnyen a kukában végezheti kártyád.

Csak egy lehetőséged van a nagyszerű, első benyomásra. Légy biztos benne, hogy a megfelelő névjegykártyába fektettél be, ami megéri a ráfordítást!

Figyelj jól névjegyeidre!
Névjegyeid megérdemlik az odafigyelést!
Kukába vele? ...avagy névjegykártyánk sorsa.

Egyedi névjegykártya készítés, nyomtatás - minőségi és gyors teljesítéssel, országosan bárhová!

Vélemények rólunk:
 • "Igen ritka az ilyen kedves modorú és ugyanakkor együtt gondolkodó, készséges szolgáltató! Ha nem változnak negatív irányban, amit remélek, engem 100 évig ügyfélként tudhatnak!"
  Szűr Krisztina - stílustanácsadás, stylistoktatás
  www.worldofstyle.hu

 • "A cégre, termékre, ügyintézőre 10-es skálán összességében 10+!"
  Vasutasok és Közlekedésben Dolgozók Demokratikus Munkástanácsa
  vkdm.atw.hu

 • "Nagyon köszönjük a mutatós nyomdaterméket, amely az évzáró vacsorán nagy sikert aratott! Boldog újesztendőt és Isten áldását kívánjuk!"
  Sárosiné Sárközi Andrea - Sarkad-Belvárosi Református Egyházközség
  www.reformatus-sarkadbelvaros.hu

 • "Köszönöm a gyorsaságot és a kiváló minőséget."
  Kovács Gabriella - Trendekor Kft.
  trendekor.uw.hu

 • "Első sorban a lényegre törő, letisztult honlapjuknak, másodszor a kollégájuk gyors reagálásának köszönhető, hogy Önöket választottam!"
  Gődény Gábor - Madeinart Kft.
  www.madeinart.hu

 • "Sok éve maximálisan elégedett vagyok a Névjegyexpressz szolgáltatásával. Gyorsak precízek... több nem kell! Hiba még nem volt :)"
  Both Ferenc - PlusTvNews Kft.
  www.plustvnews.com

 • "Sajnos egyre ritkábban találkozhatunk ma Magyarországon az ügyfelek maximális kiszolgálását elősegítő vállalkozásokkal, azonban az Önök Cége, szolgáltatása, üdítő kivételnek számít, mind a vevőközpontú gondolkodásmódban, mind pedig az ügyfél gyors kiszolgálásában. Ezért, Cégünk munkatársainak angol és német nyelvű névkártyáit is az Önök Cégénél tervezzük megrendelni a jövőben. A korrekt csapatuknak további jó munkát kívánok !"
  Nagy László - AWI Stahl Technológia Kft
  www.hegesztolakatos.hu

 • "Megtiszteltetés és öröm Önökkel együtt dolgozni! A munkájukat mindig kiváló minőségben és határidőre teljesítik, az egyeztetések alatt barátságosan kommunikatívak és rugalmasan kezelik a felmerült problémákat. Évek óta kiváló partnereink."
  Áts József - AbsoluteOnline Kft.
  www.okoskaja.hu

 • "Cégük megbízható, gyors, és emellett minőségi munkát végez. Többször rendeltünk már marketing anyagot, és ezután is a terveink között szerepel."
  Tilly Barbara - IT Divízió Kft.
  www.itdivizio.hu

 • "Szép, jó minőségű profi munka. Köszönjük!"
  Kósa Anita - Economic Solutions
  www.economicsolution.hu

 • "Kitűnő minőségben, és gyorsan megkaptuk a megrendelt reklámanyagainkat, névjegyeket. Eszünkbe sem jutna elpártolni ettől a csapattól!"
  Békési János - Natura-Média Kft.
  www.hazaivadasz.hu

 • "Maximálisan elégedett vagyok a cég által nyújtott szolgáltatásokkal!"
  Vajnóczki Márta - M és G Collection Kft.
  www.vajnoczkitisztitoszalon.hu

 • "Szép kivitelezés, pontos határidő betartás."
  Ötvös Diána - Meta Stúdió Optimum Kft.
  www.schooltv.hu

 • "Ezúton szeretnénk megköszönni segítőkész hozzáállásukat, valamint rendkívül gyors munkájukat. Az elkészült anyaggal maximálisan elégedettek voltunk.:)"
  Majercsin Marika - Hardtest Kft.
  www.meroeszkozbolt.hu

 • "Kiváló minõségben és kiemelkedõ gyorsasággal elkészültek a névjegykártyáim. Büszkén adom át partnereimnek. A Névjegyexpressz megbízható üzleti partner, ajánlom mindenkinek."
  Szekeres Péter - Selectronic Villamosság
  www.selectronic.hu

 • "Nagyon szép minõségben és gyorsan készítik el minden alkalommal megrendeléseimet. Mindig pontosan megértik ha valamin változtatni kívánok, és annak megfelelõen végzik a módosításokat. Szeretek Velük dolgoztatni."
  Grõger Ágota
  www.grogota.hu

A tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva!
Partneroldalaink:  Server Line Gyorsnyomda  •  Mappa-készítés.hu  •  Brossúra-készítés.hu  •  Prospektus-készítés.hu  •  Kártyanaptár-shop.hu