Névjegyeid sorsa

Kukába vele?
Avagy min múlik egy névjegykártya sorsa?

A névjegykártya stílusa és üzenete határozza meg, hogy vajon a kukába kerül-e vagy iktatják későbbi kapcsolatfelvétel céljából.
Ebben a rövid információs kalauzban gyűjtöttük össze Neked, melyek azok a kritériumok, melyekhez tartva névjegykártyád kiállja a kuka próbáját.

Méret: Fontos tartani magunkat a szabvány mérethez, hiszen az egyéb méretű vagy formájú kártyák már nem férnek bele ügyfeleink tárcájába vagy akár a legtöbb névjegykártya tartóba. Azaz, megy a kukába.

Papír minőség: Professzionális minőségű vagy vékony és gyenge? Az olcsó kártyák mindig a kukában végzik.

Tinta: Csöppents egy kis tintát a névjegyedre. Ha nem „folyadék lepergető”, hanem azonnal beissza a foltot, akkor a kukában fog kikötni.

Szín teszt: A színes névjegyek hatalmas pluszt adhatnak az üzleti image-hez. A túl sok szín viszont ellenkező hatást érhet el. Dobd ki kártyád, ha fekete-fehér vagy több mint 3 szín szerepel rajta (kivétel ez alól a képes és presztízs-jellegű névjegyek).

Üzenet: Névjegykártyádnak tiszta üzenetet kell közvetítenie arról, milyen jelentős előnyt szereznek ügyfeleid, ha a te munkádat választják.

Képválasztás: Ha grafikus vagy, kreatív névjegyed kell, hogy legyen. Ha névjegyed nincs szinkronban a rólad kialakítandó benyomással, itt az ideje, hogy lecseréld.

Betű méret: Névjegykártyád tele van zsúfolva információkkal? Az üres részek megkönnyítik az üzeneted célba juttatását. Ha sok mondanivalód van, tedd a hátoldalra! Bandzsítanod kell, hogy el tudd olvasni? Akkor a kukáért kiállt!

Kapcsolati információk: fel kell tüntetned a lehető legtöbb elérhetőségedet. Névjegykártyádnak tartalmaznia kell a telefonszámodat, faxszámodat, e-mail címedet és weboldaladat. Ezen információk hiányában könnyen a kukában végezheti kártyád.

Csak egy lehetőséged van a nagyszerű, első benyomásra. Légy biztos benne, hogy a megfelelő névjegykártyába fektettél be, ami megéri a ráfordítást!

Figyelj jól névjegyeidre!
Névjegyeid megérdemlik az odafigyelést!
Kukába vele? ...avagy névjegykártyánk sorsa.