Ötletes névjegykártya

Ötlet és humor
Az igazán egyedi névjegyek!

A külső megfog, a tartalom megtart, a jó mottó hozzáláncol!

Mottónk megírásakor el kell döntenünk, hogy határozott, komoly és elszánt - vagy játékos, közvetlen képet akarunk festeni cégünkről. A hangsúly itt az elszánt és a közvetlen megoldásokra helyeződik. Ezekkel tudjuk leginkább megfogni a célközönséget. Ritkán jut célba ugyanis az a marketing stratégia, ahol nincs meghatározva a megszólítani kívánt fogyasztó és a hangnem, mellyel közöljük üzenetünket.

Ugyan nincs egzakt recept az ideális névjegyekre, ám a most következő "ötlettár" talán ad némi inspirációt egy különleges és kreatív névjegykártya megtervezéséhez:

Programozó névjegye

Egy 3D grafikus és programozó, életét főként a számítógépek világában tudja elképzelni. Erre a világra emlékeztet a jól ismert szerkesztő programot imitáló névjegykártya is, mely hűen tükrözi a szakmai hozzáértést és kreativitást.

Blank

Szintén kreatív megoldás egy BKV jegy, bankkártyára emlékztető design vagy névjegykitűző stílus alkalmazása. Ez utóbbinál azonban nem teljesen összeegyeztethető a stílus a tartalommal, ami további félreértéseknek adhat okot.

Egy zöldelő névjegy

Megkapó szlogen: "Az én névjegykártyámból vadvirágok nőnek, ha elülteted. A tiéd mit tud?"
Az újrahasznosított papírból készült, fűmagot tartalmazó névjegykártyából - földbe helyezve - ténylegesen virágok nőnek!

Fodrász névjegye

Hajhullás elleni profil, a hüvelykujjunk “kopaszságával”. Fokozva a látványt, a névjegykártya hátoldalán a változás akár egy hosszú és dús hajjal is szemléltető lenne, mely olyan hatást keltene, mintha ujjunknak kinőtt volna a haja...

Újraindítás a névjegyen

Ez a pszichológus ötletesen a számítástechnikában gyakran használat billentyűkombináció formájára készített névjegyet. Szlogenje: Néha mindenkinek szüksége van az újraindításra.

Egy grafikus gyakornok

Professzionális, egyszerű, funkcionális és nagyszerű!
Ez egy jó példa arra, hogyan készítse el névjegykártyáját egy grafikus gyakornok úgy, hogy minél meggyőző legyen.

Textilgyáros névjegykártyája

A textílgyáros, a ruhaneműk címkéjéhez hasonlóan, használati útmutatót rakott névjegyének hátoldalára. Találó, vicces és a megfelelő üzenetet közvetítí!

Merész designer

A képen látható designer közvetlenségével próbálja megnyerni magának leendő (hölgy) ügyfeleit. Egyértelmű, világos és rövid összegzést ad személyiségéről.

Ötletes és humoros névjegykártyák