Ötletes névjegykártya

Ötlet és humor
Az igazán egyedi névjegyek!

A külső megfog, a tartalom megtart, a jó mottó hozzáláncol!

Mottónk megírásakor el kell döntenünk, hogy határozott, komoly és elszánt - vagy játékos, közvetlen képet akarunk festeni cégünkről. A hangsúly itt az elszánt és a közvetlen megoldásokra helyeződik. Ezekkel tudjuk leginkább megfogni a célközönséget. Ritkán jut célba ugyanis az a marketing stratégia, ahol nincs meghatározva a megszólítani kívánt fogyasztó és a hangnem, mellyel közöljük üzenetünket.

Ugyan nincs egzakt recept az ideális névjegyekre, ám a most következő "ötlettár" talán ad némi inspirációt egy különleges és kreatív névjegykártya megtervezéséhez:

Programozó névjegye

Egy 3D grafikus és programozó, életét főként a számítógépek világában tudja elképzelni. Erre a világra emlékeztet a jól ismert szerkesztő programot imitáló névjegykártya is, mely hűen tükrözi a szakmai hozzáértést és kreativitást.

Blank

Szintén kreatív megoldás egy BKV jegy, bankkártyára emlékztető design vagy névjegykitűző stílus alkalmazása. Ez utóbbinál azonban nem teljesen összeegyeztethető a stílus a tartalommal, ami további félreértéseknek adhat okot.

Egy zöldelő névjegy

Megkapó szlogen: "Az én névjegykártyámból vadvirágok nőnek, ha elülteted. A tiéd mit tud?"
Az újrahasznosított papírból készült, fűmagot tartalmazó névjegykártyából - földbe helyezve - ténylegesen virágok nőnek!

Fodrász névjegye

Hajhullás elleni profil, a hüvelykujjunk “kopaszságával”. Fokozva a látványt, a névjegykártya hátoldalán a változás akár egy hosszú és dús hajjal is szemléltető lenne, mely olyan hatást keltene, mintha ujjunknak kinőtt volna a haja...

Újraindítás a névjegyen

Ez a pszichológus ötletesen a számítástechnikában gyakran használat billentyűkombináció formájára készített névjegyet. Szlogenje: Néha mindenkinek szüksége van az újraindításra.

Egy grafikus gyakornok

Professzionális, egyszerű, funkcionális és nagyszerű!
Ez egy jó példa arra, hogyan készítse el névjegykártyáját egy grafikus gyakornok úgy, hogy minél meggyőző legyen.

Textilgyáros névjegykártyája

A textílgyáros, a ruhaneműk címkéjéhez hasonlóan, használati útmutatót rakott névjegyének hátoldalára. Találó, vicces és a megfelelő üzenetet közvetítí!

Merész designer

A képen látható designer közvetlenségével próbálja megnyerni magának leendő (hölgy) ügyfeleit. Egyértelmű, világos és rövid összegzést ad személyiségéről.

Ötletes és humoros névjegykártyák

Egyedi névjegykártya készítés, nyomtatás - minőségi és gyors teljesítéssel, országosan bárhová!

Vélemények rólunk:
 • "Igen ritka az ilyen kedves modorú és ugyanakkor együtt gondolkodó, készséges szolgáltató! Ha nem változnak negatív irányban, amit remélek, engem 100 évig ügyfélként tudhatnak!"
  Szűr Krisztina - stílustanácsadás, stylistoktatás
  www.worldofstyle.hu

 • "A cégre, termékre, ügyintézőre 10-es skálán összességében 10+!"
  Vasutasok és Közlekedésben Dolgozók Demokratikus Munkástanácsa
  vkdm.atw.hu

 • "Nagyon köszönjük a mutatós nyomdaterméket, amely az évzáró vacsorán nagy sikert aratott! Boldog újesztendőt és Isten áldását kívánjuk!"
  Sárosiné Sárközi Andrea - Sarkad-Belvárosi Református Egyházközség
  www.reformatus-sarkadbelvaros.hu

 • "Köszönöm a gyorsaságot és a kiváló minőséget."
  Kovács Gabriella - Trendekor Kft.
  trendekor.uw.hu

 • "Első sorban a lényegre törő, letisztult honlapjuknak, másodszor a kollégájuk gyors reagálásának köszönhető, hogy Önöket választottam!"
  Gődény Gábor - Madeinart Kft.
  www.madeinart.hu

 • "Sok éve maximálisan elégedett vagyok a Névjegyexpressz szolgáltatásával. Gyorsak precízek... több nem kell! Hiba még nem volt :)"
  Both Ferenc - PlusTvNews Kft.
  www.plustvnews.com

 • "Sajnos egyre ritkábban találkozhatunk ma Magyarországon az ügyfelek maximális kiszolgálását elősegítő vállalkozásokkal, azonban az Önök Cége, szolgáltatása, üdítő kivételnek számít, mind a vevőközpontú gondolkodásmódban, mind pedig az ügyfél gyors kiszolgálásában. Ezért, Cégünk munkatársainak angol és német nyelvű névkártyáit is az Önök Cégénél tervezzük megrendelni a jövőben. A korrekt csapatuknak további jó munkát kívánok !"
  Nagy László - AWI Stahl Technológia Kft
  www.hegesztolakatos.hu

 • "Megtiszteltetés és öröm Önökkel együtt dolgozni! A munkájukat mindig kiváló minőségben és határidőre teljesítik, az egyeztetések alatt barátságosan kommunikatívak és rugalmasan kezelik a felmerült problémákat. Évek óta kiváló partnereink."
  Áts József - AbsoluteOnline Kft.
  www.okoskaja.hu

 • "Cégük megbízható, gyors, és emellett minőségi munkát végez. Többször rendeltünk már marketing anyagot, és ezután is a terveink között szerepel."
  Tilly Barbara - IT Divízió Kft.
  www.itdivizio.hu

 • "Szép, jó minőségű profi munka. Köszönjük!"
  Kósa Anita - Economic Solutions
  www.economicsolution.hu

 • "Kitűnő minőségben, és gyorsan megkaptuk a megrendelt reklámanyagainkat, névjegyeket. Eszünkbe sem jutna elpártolni ettől a csapattól!"
  Békési János - Natura-Média Kft.
  www.hazaivadasz.hu

 • "Maximálisan elégedett vagyok a cég által nyújtott szolgáltatásokkal!"
  Vajnóczki Márta - M és G Collection Kft.
  www.vajnoczkitisztitoszalon.hu

 • "Szép kivitelezés, pontos határidő betartás."
  Ötvös Diána - Meta Stúdió Optimum Kft.
  www.schooltv.hu

 • "Ezúton szeretnénk megköszönni segítőkész hozzáállásukat, valamint rendkívül gyors munkájukat. Az elkészült anyaggal maximálisan elégedettek voltunk.:)"
  Majercsin Marika - Hardtest Kft.
  www.meroeszkozbolt.hu

 • "Kiváló minõségben és kiemelkedõ gyorsasággal elkészültek a névjegykártyáim. Büszkén adom át partnereimnek. A Névjegyexpressz megbízható üzleti partner, ajánlom mindenkinek."
  Szekeres Péter - Selectronic Villamosság
  www.selectronic.hu

 • "Nagyon szép minõségben és gyorsan készítik el minden alkalommal megrendeléseimet. Mindig pontosan megértik ha valamin változtatni kívánok, és annak megfelelõen végzik a módosításokat. Szeretek Velük dolgoztatni."
  Grõger Ágota
  www.grogota.hu

A tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva!
Partneroldalaink:  Server Line Gyorsnyomda  •  Mappa-készítés.hu  •  Brossúra-készítés.hu  •  Prospektus-készítés.hu  •  Kártyanaptár-shop.hu