Névjegykártya teljesítés és gyártási idő
Névjegykártya teljesítés és gyártási idő
Minőségi és pontos

Névjegykártya teljesítés

Névjegykártya teljesítési idő

Elkészítés legfeljebb 48 órán belül
- vagy akár azonnal, gyártási jóváhagyásod után!

Névjegykártya teljesítési idő

Átvétel országos házhozszállítással
- vagy személyesen, budapesti ügyfélszolgálatunkon.

Rugalmas gyártási idő

A névjegykártya megrendelésekor három teljesítési időt közül választhatsz. Fontos, hogy ezek mindegyike kizárólag munkanapra értendő, valamint függ a megrendelést követő gyártási visszaigazolásunk jóváhagyásának időpontjától.
48 órás teljesítési idő

NORMÁL, 48 órás teljesítés
Általános teljesítési időnk legfeljebb két munkanap. Az árlistánkban is ezen időhöz rendelt darabárakat találsz. Házhozszállítás választásakor a szállítási idő a gyártási időn kívül értendő.

24 órás teljesítési idő

SÜRGŐS, 24 órás teljesítés
Nem maradhatsz le rendezvényről vagy fontosabb eseményről, ha az egy munkanapos teljesítést választod! Sürgős és expressz szolgáltatásunk feláras, a mennyiséghez tartozó díjakat az árlista oldalunk árkalkulátorával számíthatod ki.

SOS, expressz teljesítési idő

EXPRESSZ - két órán belül!
Ha indul a repülőd vagy sürgős tárgyalásod lesz, válaszd az expressz teljesítést! Munkanapokon akár két órán belül átveheted nálunk névjegykártyáidat!

Névjegykártya dobozolva, védőcsomagolásban
Az elkészült névjegyeket erős, kartondoboz védőcsomagolásban adjuk át.
A Te névjegyed is kihívás számunkra!
Egyedi névjegykártya referenciák, minták

Milliónyi gyártott termék - sokezer elégedett ügyfél!
Csapatunk évek óta cégek, vállalkozások, intézmények és egyéb szervezetek korrekt és tapasztalt beszállítója!
Éppen ezért is, névjegykártya-készítési szolgáltatásunkra kockázatmentes, termék-garanciát vállalunk! Leinformálható cégadatainkat a kapcsolat oldalon találod.

Hogyan lehet egyedi névjegykártyád?

Honlapunkon keresztül egyszerűen és gyorsan rendelhetsz névjegykártyát. Online felületünkön jelöld be az általad elvárt minőségre vonatkozó paramétereket és válaszd ki a magad és munkatársaid számára szükséges összmennyiséget.

A megrendelés elküldését követően rendszerünk azonnal egy automata üzenetben értesít a feladás sikerességéről.
A beérkezés után sorrendben dolgozzuk fel a megrendeléseket és a lehető legrövidebb időn belül igazoljuk azokat vissza.

Névjegykártya tervezési-szerkesztési szolgáltatásunkról valamint a saját designereknek szóló szerkesztési irányelvekről anyagleadás menüpontunknál tájékoztatunk.
Gyártásra csak tökéletes anyag kerülhet, erre odafigyelünk.Személyes átvétel az ügyfélszolgálaton

Amennyiben a személyes átvételt választod, az elkészülést követő értesítésünk után, ügyfélszolgálati irodánkban teheted ezt meg.
Gyalogosan a Stadionok metróállomástól közelíthetsz meg bennünket - pár perces sétával. Gépjárművel a Kerepesi útról és a Hungária körútról is befordulhatsz az Asztalos Sándor útra. Ügyfélszolgálati irodánkban csak készpénzfizetésre van lehetőség.Házhozszállítás - országosan bárhová

A megbízható, szerződéses futárszolgálattal történő házhozszállítás Budapesten belül és országosan is gyors és kényelmes átvételi lehetőséget kínál. Díja: 1800 Ft+áfa.
Idő- és üzemanyagtakarékos szolgáltatásunk keretében a gyártást követően egy munkanap alatt megérkeznek hozzád a megrendelt névjegykártyák.
Házhozszállítást a sürgős és az SOS megrendelések esetében nem tudunk teljesíteni, itt kizárólag az ügyfélszolgálatunkon történő személyes átvételt biztosítjuk.Igazodó fizetési lehetőségek

Megrendelt névjegyeid vételárának kiegyenlítésére három féle fizetési módot kínálunk. A neked tetszőt online megrendelési felületünkön válaszhatod ki.

• Készpénzfizetés: Személyes átvételkor ügyfélszolgálatunkon vagy a kézbesítő futárszolgálat munkatársának
• Online bankkártya: Megrendelésedet követően ügyfélszolgálatunk a visszaigazolással együtt elküldi számdora azt a fizetési linket, melyek a névjegyek gyártási árát kiegyenlítheted. A biztonságos fizetési felületet az OTP Simple rendszere biztosítja.
• Banki átutalás: Hagyomásnyos banki átutalást elpőrefizetés formájában tudunk elfogadni. A fizetendő végösszeget a részletes visszaigazolásunkkor ismertetjük, a gyártást a fizetési igazolást követően azonnal indítjuk.

Névjegyexpressz - gyors teljesítés

Egyedi névjegykártya készítés, nyomtatás - minőségi és gyors teljesítéssel, országosan bárhová!

Vélemények rólunk:
 • "Igen ritka az ilyen kedves modorú és ugyanakkor együtt gondolkodó, készséges szolgáltató! Ha nem változnak negatív irányban, amit remélek, engem 100 évig ügyfélként tudhatnak!"
  Szűr Krisztina - stílustanácsadás, stylistoktatás
  www.worldofstyle.hu

 • "A cégre, termékre, ügyintézőre 10-es skálán összességében 10+!"
  Vasutasok és Közlekedésben Dolgozók Demokratikus Munkástanácsa
  vkdm.atw.hu

 • "Nagyon köszönjük a mutatós nyomdaterméket, amely az évzáró vacsorán nagy sikert aratott! Boldog újesztendőt és Isten áldását kívánjuk!"
  Sárosiné Sárközi Andrea - Sarkad-Belvárosi Református Egyházközség
  www.reformatus-sarkadbelvaros.hu

 • "Köszönöm a gyorsaságot és a kiváló minőséget."
  Kovács Gabriella - Trendekor Kft.
  trendekor.uw.hu

 • "Első sorban a lényegre törő, letisztult honlapjuknak, másodszor a kollégájuk gyors reagálásának köszönhető, hogy Önöket választottam!"
  Gődény Gábor - Madeinart Kft.
  www.madeinart.hu

 • "Sok éve maximálisan elégedett vagyok a Névjegyexpressz szolgáltatásával. Gyorsak precízek... több nem kell! Hiba még nem volt :)"
  Both Ferenc - PlusTvNews Kft.
  www.plustvnews.com

 • "Sajnos egyre ritkábban találkozhatunk ma Magyarországon az ügyfelek maximális kiszolgálását elősegítő vállalkozásokkal, azonban az Önök Cége, szolgáltatása, üdítő kivételnek számít, mind a vevőközpontú gondolkodásmódban, mind pedig az ügyfél gyors kiszolgálásában. Ezért, Cégünk munkatársainak angol és német nyelvű névkártyáit is az Önök Cégénél tervezzük megrendelni a jövőben. A korrekt csapatuknak további jó munkát kívánok !"
  Nagy László - AWI Stahl Technológia Kft
  www.hegesztolakatos.hu

 • "Megtiszteltetés és öröm Önökkel együtt dolgozni! A munkájukat mindig kiváló minőségben és határidőre teljesítik, az egyeztetések alatt barátságosan kommunikatívak és rugalmasan kezelik a felmerült problémákat. Évek óta kiváló partnereink."
  Áts József - AbsoluteOnline Kft.
  www.okoskaja.hu

 • "Cégük megbízható, gyors, és emellett minőségi munkát végez. Többször rendeltünk már marketing anyagot, és ezután is a terveink között szerepel."
  Tilly Barbara - IT Divízió Kft.
  www.itdivizio.hu

 • "Szép, jó minőségű profi munka. Köszönjük!"
  Kósa Anita - Economic Solutions
  www.economicsolution.hu

 • "Kitűnő minőségben, és gyorsan megkaptuk a megrendelt reklámanyagainkat, névjegyeket. Eszünkbe sem jutna elpártolni ettől a csapattól!"
  Békési János - Natura-Média Kft.
  www.hazaivadasz.hu

 • "Maximálisan elégedett vagyok a cég által nyújtott szolgáltatásokkal!"
  Vajnóczki Márta - M és G Collection Kft.
  www.vajnoczkitisztitoszalon.hu

 • "Szép kivitelezés, pontos határidő betartás."
  Ötvös Diána - Meta Stúdió Optimum Kft.
  www.schooltv.hu

 • "Ezúton szeretnénk megköszönni segítőkész hozzáállásukat, valamint rendkívül gyors munkájukat. Az elkészült anyaggal maximálisan elégedettek voltunk.:)"
  Majercsin Marika - Hardtest Kft.
  www.meroeszkozbolt.hu

 • "Kiváló minõségben és kiemelkedõ gyorsasággal elkészültek a névjegykártyáim. Büszkén adom át partnereimnek. A Névjegyexpressz megbízható üzleti partner, ajánlom mindenkinek."
  Szekeres Péter - Selectronic Villamosság
  www.selectronic.hu

 • "Nagyon szép minõségben és gyorsan készítik el minden alkalommal megrendeléseimet. Mindig pontosan megértik ha valamin változtatni kívánok, és annak megfelelõen végzik a módosításokat. Szeretek Velük dolgoztatni."
  Grõger Ágota
  www.grogota.hu

A tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva!
Partneroldalaink:  Server Line Gyorsnyomda  •  Mappa-készítés.hu  •  Brossúra-készítés.hu  •  Prospektus-készítés.hu  •  Kártyanaptár-shop.hu