Névjegykártya teljesítés és gyártási idő
Névjegykártya teljesítés és gyártási idő
Minőségi és pontos

Névjegykártya teljesítés

Névjegykártya teljesítési idő

Elkészítés legfeljebb 48 órán belül
- vagy akár azonnal, gyártási jóváhagyásod után!

Névjegykártya teljesítési idő

Átvétel országos házhozszállítással
- vagy személyesen, budapesti ügyfélszolgálatunkon.

Rugalmas gyártási idő

A névjegykártya megrendelésekor három teljesítési időt közül választhatsz. Fontos, hogy ezek mindegyike kizárólag munkanapra értendő, valamint függ a megrendelést követő gyártási visszaigazolásunk jóváhagyásának időpontjától.
48 órás teljesítési idő

NORMÁL, 48 órás teljesítés
Általános teljesítési időnk legfeljebb két munkanap. Az árlistánkban is ezen időhöz rendelt darabárakat találsz. Házhozszállítás választásakor a szállítási idő a gyártási időn kívül értendő.

24 órás teljesítési idő

SÜRGŐS, 24 órás teljesítés
Nem maradhatsz le rendezvényről vagy fontosabb eseményről, ha az egy munkanapos teljesítést választod! Sürgős és expressz szolgáltatásunk feláras, a mennyiséghez tartozó díjakat az árlista oldalunk árkalkulátorával számíthatod ki.

SOS, expressz teljesítési idő

EXPRESSZ - két órán belül!
Ha indul a repülőd vagy sürgős tárgyalásod lesz, válaszd az expressz teljesítést! Munkanapokon akár két órán belül átveheted nálunk névjegykártyáidat!

Névjegykártya dobozolva, védőcsomagolásban
Az elkészült névjegyeket erős, kartondoboz védőcsomagolásban adjuk át.
A Te névjegyed is kihívás számunkra!
Egyedi névjegykártya referenciák, minták

Milliónyi gyártott termék - sokezer elégedett ügyfél!
Csapatunk évek óta cégek, vállalkozások, intézmények és egyéb szervezetek korrekt és tapasztalt beszállítója!
Éppen ezért is, névjegykártya-készítési szolgáltatásunkra kockázatmentes, termék-garanciát vállalunk! Leinformálható cégadatainkat a kapcsolat oldalon találod.

Hogyan lehet egyedi névjegykártyád?

Honlapunkon keresztül egyszerűen és gyorsan rendelhetsz névjegykártyát. Online felületünkön jelöld be az általad elvárt minőségre vonatkozó paramétereket és válaszd ki a magad és munkatársaid számára szükséges összmennyiséget.

A megrendelés elküldését követően rendszerünk azonnal egy automata üzenetben értesít a feladás sikerességéről.
A beérkezés után sorrendben dolgozzuk fel a megrendeléseket és a lehető legrövidebb időn belül igazoljuk azokat vissza.

Névjegykártya tervezési-szerkesztési szolgáltatásunkról valamint a saját designereknek szóló szerkesztési irányelvekről anyagleadás menüpontunknál tájékoztatunk.
Gyártásra csak tökéletes anyag kerülhet, erre odafigyelünk.Személyes átvétel az ügyfélszolgálaton

Amennyiben a személyes átvételt választod, az elkészülést követő értesítésünk után, ügyfélszolgálati irodánkban teheted ezt meg.
Gyalogosan a Stadionok metróállomástól közelíthetsz meg bennünket - pár perces sétával. Gépjárművel a Kerepesi útról és a Hungária körútról is befordulhatsz az Asztalos Sándor útra. Ügyfélszolgálati irodánkban csak készpénzfizetésre van lehetőség.Házhozszállítás - országosan bárhová

A megbízható, szerződéses futárszolgálattal történő házhozszállítás Budapesten belül és országosan is gyors és kényelmes átvételi lehetőséget kínál. Díja: 2200 Ft+áfa.
Idő- és üzemanyagtakarékos szolgáltatásunk keretében a gyártást követően egy munkanap alatt megérkeznek hozzád a megrendelt névjegykártyák.
Házhozszállítást a sürgős és az SOS megrendelések esetében nem tudunk teljesíteni, itt kizárólag az ügyfélszolgálatunkon történő személyes átvételt biztosítjuk.Igazodó fizetési lehetőségek

Megrendelt névjegyeid vételárának kiegyenlítésére három féle fizetési módot kínálunk. A neked tetszőt online megrendelési felületünkön válaszhatod ki.

• Készpénzfizetés: Személyes átvételkor ügyfélszolgálatunkon vagy a kézbesítő futárszolgálat munkatársának
• Online bankkártya: Megrendelésedet követően ügyfélszolgálatunk a visszaigazolással együtt elküldi számdora azt a fizetési linket, melyek a névjegyek gyártási árát kiegyenlítheted. A biztonságos fizetési felületet az OTP Simple rendszere biztosítja.
• Banki átutalás: Hagyomásnyos banki átutalást elpőrefizetés formájában tudunk elfogadni. A fizetendő végösszeget a részletes visszaigazolásunkkor ismertetjük, a gyártást a fizetési igazolást követően azonnal indítjuk.

Névjegyexpressz - gyors teljesítés